Dell UltraSharp 27 Ultra HD 5K Monitor

De Dell UltraSharp 27 Ultra HD 5K Monitor is de eerste 5K monitor ter wereld en heeft meer dan 14 miljoen pixels. Het is ongelofelijk hoe scherp en accuraat de kleuren van dit scherm zijn. Het geluid is waanzinnig en wordt verzorgd door Harman Kardon. De monitor is op dit moment alleen bij Dell in de Verenigde Staten verkrijgbaar voor $2.499,99. De levertijd van deze ultrascherpe monitor is 4 tot 6 weken. De echte liefhebber importeert het scherm vanuit de Verenigde Staten. Uiteraard kun je ook rustig wachten tot de 5K monitor in Nederland verkrijgbaar is! Het is het waard.

5kmonitor.nl

Dell introduceert 5K scherpte op het hoogste niveau

  • De monitor heeft een Ultra HD resolutie van 5120 x 2880 en is vier keer scherper dan QHD met 11 miljoen pixels meer. Al het beeldmateriaal wordt scherper en strakker weergegeven dan ooit tevoren.
  • PremierColor zorgt voor 99% Adobe RGB dekking en 100% sRGB dekking. Eigenlijk betekent dit dat je de kleuren precies ziet zoals ze zijn en slechts met een minimale afwijking.
  • De ingebouwde speakers van Harman Kardon geven met 16 watt een kristalhelder en gedetailleerd geluid.

Het verschil tussen Full HD en Ultra HD 5 is enorm! Full HD = 1920 x 1080 en Ultra HD 5K = 5120 x 2880. De Dell UltraSharp 27 Ultra HD 5K Monitor maakt je volledig klaar voor de toekomst.

Zoveel details heb je nog nooit gezien op een computerscherm

Dell introduceert je graag de scherpte en helderheid van 5K computerschermen. Het scherm is een waanzinnig verschil in scherpte zoals je dit gewend bent en bevat maar liefst zeven keer zoveel pixels als Full HD en twee keer zoveel pixels als Ultra HD 4K.

De resultaten zijn baanbrekend en de visuele ervaring is waanzinnig! Het is Dell nog nooit gelukt om dit niveau van realisme te bereiken. Afbeeldingen en video’s krijgen een scherpte zoals je dit niet eerder gezien hebt.

Als je de hele dag achter de computer zit is dit een investering die zich ruimschoots terugbetaalt! Alle programmatuur en content komt tot leven zoals je dit niet eerder hebt meegemaakt. De grens tussen digitaal en echt wordt kleiner en kleiner! Het scherm verkleint de kans op vermoeide ogen en geeft elke professional een onmisbaar werktuig om prettiger met een computer te werken.

Bij grafische vormgeving draait het om de details

Werk je met websites, designs, video- of fotomateriaal? Dan begrijp je waarschijnlijk direct de voordelen van een 5K monitor. Dell PremierColor maakt de mogelijkheden groter en de monitor stelt je instaat om tot een professioneler resultaat te komen.

Geniet van een ruime variatie aan kleuren en details. De 12-bit processor maakt het mogelijk om meer dan 1 miljard kleuren te laten zien. Je kunt het verschil zien tussen verschillende kleuren grijs en zelfs op donker beeldmateriaal kun je de details onderscheiden.

Pas de kleurstelling aan voor uiterste precisie

De Custom Color Mode maakt het mogelijk om de kleurstelling met verschillende parameters aan te passen. Kies voor RGBCMY, RGMCMY RGB gain en RGB offset. Wil je nog meer controle over de kleurstelling van deze monitor? Dan kun je een 3D LUT gebruiken om de monitor via de bijbehorende software te besturen.

Scherp beeld en helder geluid

De combinatie van scherp beeld en hoogwaardige speakers geven een uitstekende beleving op het gebied van audio en video. Het LCD scherm en speciale glas maakt het mogelijk om de helderheid eenvoudig te verhogen.
Harman Kardon speakers zijn geoptimaliseerd om geluid in een zo hoog mogelijke kwaliteit uit te zenden. De twee speakers van slechts 16 watt geven een voller en dieper geluid dan je normaal van een monitor verwacht.

Het hoogste niveau van gebruiksvriendelijkheid

Dell UltraSharp 27 Ultra HD 5K Monitor is geoptimaliseerd tot in het kleinste detail en ook in de gebruiksvriendelijkheid van deze monitor is dit terug te zien. Het comfort is hoog en de monitor is op tal van manieren in te stellen om alles naar eigen hand te zetten.

Het scherm kan je laten kantelen en op de juiste hoogte instellen. Breng de monitor in verbinding met een Mac of Windows PC. De USB 3.0 poort maakt het mogelijk om twee keer zo snel te laden en stelt je instaat om razendsnel gegevens over te zetten.

Twee displayport kabels

De monitor zendt alleen in de beste kwaliteit als de bijbehorende displayport kabels gebruikt worden. De kabels geven 5K support voor een snelle en optimale verbinding met de Dell UltraSharp 27 Ultra HD 5K Monitor.
Gebruik verschillende accessoires als de Dell Single Arm, de X-Rite i1Display of de Dell Premium Lock om het gebruiksgemak groter te maken, om de instellingen naar eigen hand te zetten en om de monitor optimaal te beveiligen

Advertenties

Adverteerders